Vi valgte en frossen grillvariant og tok ut en ekstra bit som blir lunsj i morgen. 2 – 4 laksefileter med skinn. Tilsett 1 ss smør mot slutten av steketiden. 4 laksefileter med skinn
Legg over laksefiletene. Enkel lakseform Til 2 porsjoner Grønnsaker, jeg har brukt 1 pose frossen lapskausblanding, 1 gul løk og 3 gulrøtter 4 poteter 4 laksefileter En dæsj revet ost 2 -3 ss rømme, eventuelt kesam Salt og pepper 1/2 sitron Del løk og gulrøtter i biter. Bruker du frosne laksefileter, vil steketiden være omtrent 20 minutter. Er laksefiletene ferske eller tint, holder det med en steketid på cirka 12 minutter. 1 pose frossen lapskausblanding. 4 laksefilet. 20 minutter Er laksefiletene ferske eller tint, holder det med en steketid på cirka
Legg laksefileter oppå grønnsakene. Inn i ovnen på 180 grader i 25 minutter ved frossen laks. Har du fersk laks, vil jeg korte ned steketiden med 5 -10 minutter. 25 minutter ved frossen laks
Legg laksefiletene i en ildfast form. Er fisken frossen økes steketiden med 10-20 minutter avhengig av størrelse. 300-400 gram laksefilet, uten skinn og bein 2 ss soyasaus. 300-400 gram laksefilet, uten skinn og bein 2 ss soyasaus
Hvis du bruker fersk laks har du den i ovnen de siste ti minuttene av steketiden til potetene, bruker du frossen filèt ha den i de siste tjue minuttene