Steketid. Formdeigentil en lang tykk rull, og del i to som du formertil to brød. I dag tidlig fant jeg ut at det var tomt for brød her, og dermed ble det brødbakingiettermiddag
Snu brødene en gang i løpet av steketiden. Form hvert naan-brødtil en dråpeform og legg på et bakeark på det forvarmede stekebrettet - OBS husk grytekluter
Steketid kan variere fra ovn til ovn så følg ekstra godt med første gangen du steker disse. Oppskriften er enkel og jeg brukte denne varianten som jeg har lagt ut tidligere på cottage cheese brød, men stekevarme og tid er annerledes, derfor legger jeg ut rundstykkeoppskriften her iinnlegget også
Ja steketiden kan varierelitt fra ovn til ovn og tykkelse på potetskivene hehe. Notes Server med litt godt brød om du vil, jeg spiser den bare som den er, masse deilig smak
Server gjerne sammen med hjemmebakt brød eller baguetter og en frisk grønn salat. Alt i en form. Moussaka er en tradisjonell gresk rett med etterhvert godt fotfeste også i Norge
Steketiden kommer an på hvor stor ildfastform du ha. Høy høyere omelett – jo lengre steketid. Omelett med litt ferskt brød, godt smør og en frisk salat til er noe av det beste jeg vet
Tradisjonelt serveres kaken uten fyll, og den skal være bløt inni (steketid. Brødform gjør. tre lag, ha i fyllet, legg på glasur og skjær kaken som brød
Jeg tok sjansen og lot den være innei kalkunen hele kalkunens steketid. Det gjør ingenting, for overskytende stuffing kan stekes for seg selv i en ildfastform, eller brukes som kjøtt på en restepizza dagen etterpå
Kanskje du må justere temperaturen eller steketidenlitt for å passe til akkurat din ovn. Så bretter du deigen sammen som en tebrødstang (der endene møtes imidten)
StekingBli kjent med din egen ovn, og juster steketid og temperatur deretter. Å bake ut Del deigenforsiktig opp ilike store emner og formbrød, rundstykker eller boller på et melet bakebord