Steketakke lapper oppskrifter

Oppskrift: Lapper

Stek lappene på svak varme på en steketakke. For anledningen hadde jeg stekt opp lapper som vi hadde med oss som niste
Lapper uten melk og gluten

Lapper uten melk og gluten

Stekes i panne eller på steketakke. OPPSKRIFT LAPPER UTEN MELK. OPPSKRIFT LAPPER UTEN MELK. Jeg er veldig opptatt av at Tilde skal få spise det vi spiser, selv om hun har melkeproteinallergi
Gode, gammeldagse sveler og lapper

Gode, gammeldagse sveler og lapper

Pleier steke de på takke, men går også fint å bruke stekepanne om du ikke har steketakke. I dag ble det sveler/lapper til lunsj her i heimen
Sveler, enkelt og godt

Sveler, enkelt og godt

For meg er det barndomsminner med mamma som hadde steketakke på terassen og stekte sveler til alle sammen
Sveler

Sveler

Som jeg har nevnt tidligere, fikk jeg altså steketakke til jul. Sånne litt tjukke «lapper» som vel egentlig kommer fra møretraktene, men som har blitt vanlig mange steder
Lappelørdag

Lappelørdag

En steketakke er bare fantastisk å ha. I dag ble det lørdagskos med familien og lapper. Tilsett mer mel om nødvendig, den skal være litt tykk og ikke flyte for mye utover på pannen/steketakken på middels varme
Råmelklapper

Råmelklapper

Dersom du har en steketakke er det enkelt og raskt å lage mange lapper, ellers går det fint å steke dem i panne med slippbelegg
Glutenfrie lapper

Glutenfrie lapper

(og jeg ønsker meg en steketakke. Lapper. 1 liter kulturmelk. 9 dl mel (jeg bruker glutenfritt). 2 dl sukker
Sveler- eller lapper om du vil

Sveler- eller lapper om du vil

-Bruk enten en steketakke, eller stekepanne og stek svelene på lav varme. Denne oppskriften er min favoritt av sveleoppskrifter
Sveler

Sveler

Smør en steketakke eller stekepanne. SvelerVisp sammen egg og syrnet melk. Tilsett alt melet, sukker og natron og visp til røren er uten klumper
Kesam og fløtelapper

Kesam og fløtelapper

Mamma har en steketakke så kjørte hjem og lagde dem der, og neste gang tenker jeg at jeg prøver meg på potetkaker

Lapper av risengrynsgrøt

Bland i hop og steik i vei, steketakke på ca 6 1/2 l risengrynsgrøt. Pisk eggedosis. 3 ss sukker. 3 dl hvetemel

Sveler

Smør en steketakke eller stekepanne. Sveler. Visp sammen egg og syrnet melk. Tilsett alt melet, sukker og natron og visp til røren er uten klumper