Appelsinen kuttes i tynne skiver og grilles litt i en stekepanne før dere drar eller på bålet. Sil av mozzarellaen, tørk den av på et kjøkkenpapir og kutt den i tykke staver
Stek bacon pent gyllent og sprøtt og fordel baconbitene over brokkolien, stek løken til den begynner å få farge, del pølsene i litt tykke skiver og la de også få en rask tur i stekepannen
Fordel pølser og paprika over potetene. 4 kjøttpølser uten skinn. Forvarm stekeovnen til 220 grader. 5 cm tykke skiver og kok dem i 20 minutter. Stekes midt i ovnen i 15-20 minutter. 4 kjøttpølser uten skinn
) Legg kringlen i den formen du vil ha på et stekebrett. Steketiden varierer fra ovn til ovn. 1 cm tykke biter, nesten gjennom pølsa, brett tilbake vekselvis til høyre og venstre
Skjær ca 2,5 cm tykke skiver og plasser de rundt på forma oppå vaniljekremen. Pensle med egg rett før du steker den på nederste rille i ovnen på 200 grader i ca. 30 min Pensle med egg rett før du steker den på nederste rille i ovnen på
Rull den til en pølse og del opp i 3 cm tykke biter. Prinsessekaken bærer sitt navn med rette. God gjærbakst fylt med deilig eggekrem og toppet med melis
Du trenger 6 litt store poteter En kvart grønn,gul og rød paprika 4 kjøttpølser uten skinn 1 Corizo pølse uten skinn 1,5 dl krem fløte 150-200 gram revet mozarella ost salt og pepper. Slik gjør du Forvarm stekeovnen til 220 grader Kutt potetene i 0. 5 cm tykke skiver og kok dem i 20 minutter Kutt pølsene i skiver Kutt paprika i strimler Ha de kokte potetskivene over i en ildfast form og krydre med salt og pepper i den mengden du synes er passe Fordel pølser og paprika over potetene Hell over kremfløte Ha over revet ost Stekes midt i ovnen i 15-20 minutter