Legg dem i stekepannen sammen med fisken. Spe med varmet melk og kraft. Når denne er lys brun legges fiskefilletene i stekepannen og stekes ved middels varme i 6-7 minutter på hver side
Når potetene nærmer seg ferdig kokt steker du rosenkål i litt smør sammen med spinaten (eller bruk de grønnsakene du foretrekker, rosenkål er ikke for alle
Hvis du vil ha litt ekstra smak og fett til, så kan du steke på litt bacon som tømmes over fisken. Varmrøyking inne med en Abu-røker er uproblematisk, bare du har brukbart avtrekk på kjøkkenvifta og et induksjonsfelt som er stort nok
panko eller griljeringsmel. Her er det viktig med både gode tomater, god olje og gode poteter. Jeg panerte torsken med panko, det liker jeg best siden den får så sprø og fin skorpe
Ein sunn, glutenfri og supergod «fast food» fiskesuppe lager du enkelt av. 1 pose ferdig fiskesuppe fra Rema (du finn den i kjøledisken), 4oo g frossen torskefilet*, 1 stor gulrot, 1/2 bukett broccoli og litt sopp