Imens steker du løken i en panne til den blir nokså brun. Deretter legger du potetmosen i en ildfast form, legger pølsene på toppen og steker det i ovnen til pølsene er ferdige
Varm en stor stekepanne og brun pølser, ved hjelp av en tresleiv til å bryte opp kjøttet. Hell av noe fett fra pannen, rør inn passata, kok opp, tilsett oregano og årstid
La det stekes gyllent brunt. Ha alt i en panne med litt olje. Men, for to veldig store (3 passe store) “pølser med lompe” brukte jeg følgende. 2 pølser. 2 pølser 2 lomper 1 nevestor bukett brokkoli
Grillpølserstekes i en varm panne med litt smør eller legges på grillen. Steker vafler. Pølser. Wienerpølser trekkes i varmt vann, gjerne med litt kjøttkraft
Varm en stor dyp stekepanne og brun pølsene. Crimp kantene deretter overføre til en oljet stekebrett. Når de er alle brun, returnere dem i pannen og hell i bønner
Stek bacon terninger og skiver av Chorizo pølse i en varm panne til det blir litt crispy. Ingredienser 7-8 dl vann 4 dl kremfløte 2-3 ss Creme fraiche 1 grønnsaks buljongterning 4 middelsstore poteter 1 liten blomkål 1 liten boks mais 10 sukker erter Salt og pepper 150g Bacon terninger Noen skiver med Chorizo pølser. Relatert 7-8 dl vann 4 dl kremfløte 2-3 ss Creme fraiche 1 grønnsaks buljongterning 4 middelsstore poteter 1 liten blomkål 1 liten boks mais 10 sukker erter Salt og pepper 150g Bacon terninger Noen skiver med Chorizo pølser
Varm litt olje i enpanne og fres hakket løk til den blir gyllen. Skjær soppene i skiver og ha dem i en panne med olje og hakket hvitløk, som du tar ut og legger i en annen panne etterpå