Mens grønnsakene er istekeovnen, steker du kotelettene. Da vi dro til jobb i dag var det som gå ut i et julekort – hvis man ser bort bra den stikkendevinden som ventet rett rundt hjørnet
Jeg bruker samme metode for alt, og lar gryta med kjøtt stå istekeovnen hele dagen, på svak varme. Men svinestek, svinenakke, bog og nakkekoteletter funker også veldig bra
Stek dem godt på begge sideri en varm stekepanne, legg dem i en ildfast form. Det er jo mulig, faktum er at vilikte dette, tror at neste gang nakkekoteletter på menyen, så husker jeg denne marinaden
For en uke side starta elgjakta og på tirsdag ble elgen skjært ned og partert. Mesteparten av kjøttet ble vakuumert og lagt i fryseren, men jeg holdt igjen en kjøttbittil kveldens
Mens potetene står istekeovnen og kotelettene koser seg på stekepannen lager du salaten. Ha smør/olje i en god stekepanne, la det bli varmt, strø salt og pepper på kotelettene og legg de i den varme stekepannen - en av gangen slik at stekepannenikkeblir for avkjølt