Kyllingfilet fylt medTine Kremost, pesto og soltørkede tomater. Skjær et fintsnittikyllingfileten, så du får en liten "lomme" hvor du kan fylle kremosten, pesto og soltørkede tomater
Jeg stekte itillegg opp litt sopp og lagde en frisk salat av ruccola, sukkererter ogpaprika. Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletenemed kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomaterog noen basilikum blader
Varm opp en stekepanne, ha i smør ogolivenolje. Mens mangolden står og damper, koker du risen etter anvisning på pakken og denger du løs på kyllingfiletenemed en kjøtthammer eller en gryte slik at de blir flate og rundt en halv centimeter tykke
Stek/brun kyllingfileti panne med smør. Det letteste er selvsagt å bruke kyllingfileter du slipper å skjære opp, men siden Stange leverer enten hel kylling, eller kyllinglår, så var valget enkelt for meg
Legg scampienelitt denne marinaden før de stekes. Jeg stekte poteter og grønnsakene samtidigiovnen. Oglitt senere utimåltidet satte jeg frem skåler med de varme tapasene