Steke koteletter o ovn oppskrifter

KOTELETTER MED FLØTE - STEKT I OVNEN

KOTELETTER MED FLØTE - STEKT I OVNEN

Ha overaluminiumsfolie, og sett i stekeovn. Koteletter. Kotteletter i ovn er virkelig å anbefale. Kottelettene blir utrolig mør, og smaken av sausen
Koteletter og grønnsaker i ovn

Koteletter og grønnsaker i ovn

2 stk persillerot. 1250 g gulrot. 1200 g sellerirot. 1400 g små potet. 12 ss olivenolje. 14 stk kotelett av svin. 12 ss margarin eller olje til steking
KOTELETTER I OVN med Sambal Oelek

KOTELETTER I OVN med Sambal Oelek

som skal legges i ildfast formfor så å stekes i stekeovnen. Koteletter i ovnensom lager seg selv. Jeg er stor tilhenger av koteletterog kyllingretter,
Koteletter med ostesaus

Koteletter med ostesaus

Mens grønnsakene er i stekeovnen, steker du kotelettene. Dagens oppskrift handler omkoteletter. Da vi dro til jobb i dag var det som  gå ut i et julekort – hvis man ser bort bra den stikkende vinden som ventet rett rundt hjørnet
KOTELETTER MED KANTARELLSAUS OG ROSMARINPOTETER

KOTELETTER MED KANTARELLSAUS OG ROSMARINPOTETER

Vi spiser koteletter ganske ofte hjemme hososs, enten jeg steker de som de er i panna, steker de møre flere timer i ovnen eller kuttet opp i strimler til wokog gryteretter… Har du tid så blir de utroliggodeom du steker de i ovnen med lokk på i litt smør, vann og krydder på svak varme over flere timer
Ovnsstekte koteletter på grønnsaksseng

Ovnsstekte koteletter på grønnsaksseng

Snu kotelettene en gang under steketiden. Koteletter er billig oggod mat som kan brukes både til hverdag og fest, det er avhengig av måten du serverer dem på
Koteletter med rotmuffins

Koteletter med rotmuffins

Server koteletter sammen med rotmuffinsog en liten salat. Egentlig var det en dag da man sendte hverandre postkort, men i senere tid er det blitt mer og mer vanlig med gaver
Koteletter og løkform

Koteletter og løkform

Ha den brunede løken i en ildfast formog sett det i stekeovnen. Ha smør og tagatesse i en stekepanne (vi bruker tagatesse fordi den karamelliserer, og det er den effekten vi ønsker her)
Koteletter med ansjospesto & kålstuing

Koteletter med ansjospesto & kålstuing

La kotelettene stå i romtemperatur før du steker dem. Denne pestoen er i utganspunktet beregnet lammeretter, men siden jeg ikke er spesielt glad i lammekoteletter, bruker jeg svin som smaker vidunderlig
Fetagratinerte koteletter

Fetagratinerte koteletter

 Finhakk rødløk, og smuldre oppfetaosten med en gaffel.  Bland dette og tilsett matyoghurt, timian og pepper
Kotelett med bakte beter, mais og urtedressing

Kotelett med bakte beter, mais og urtedressing

Tørk av stekepannen, ha på litt smør/oljeog la maisskivene få steke raskt til de er gjenom varme. Nå på høsten er det rikelig med beter som får en ekstra fin sødme når de blir bakt i ovn med litt godoljeog krydder