La fettet steketil det er heltcrispy, men vær forsiktig så du ikke brenner det. Ta ut kjøttet av kjøleskapet en litentime før det skal steke det, så det blir romtemperert
Pølsene du bruker kan stekesi panne eller istekeovn. Stekestil alt blir mykt og blankt. Du kan selvfølgelig bruke hvilken som helst type kjøttpølse, men disse fra Jacobs eller noen andre gode, krydrede pølser gjør jo det helelitt mer spennende
Man kan selvfølgelig lage dobbel porsjon og fylle helestekebrettethvis det er mange til bords. Vanligvis tror jeg den er fyllt med grønnsaker og ost, men jeg har aldrispist det noe sted og er hellerikke kjent med tyrkisk mat
Her stekespizzaen med deigen på toppen, før den snus opp ned ved servering. Legg på fyll og ha helechampignon på toppen kjevle ut en litt tykk runding som nesten dekker toppen på skålen, legg den litt over kanten på den ene siden mens du drar deigenforsiktig over og lukker den over kanten rundt hele bollen
Legg filetenei en ildfast form, stikk et steketermometerinni den tykkeste delen av andefileten, tøm over fettet fra stekepannen og sett formen innistekeovnen på ca
Ingenstekeovn er make, så pass på. som du finnerheleoppskriften på HER. Hell røra ut. Fersk champignon. Har lagret mange oppskrifter på ting jeg skal prøve meg på,
Mens kjøttet steker lages sausen ved å koke fløte og sennep til det tykner litt. I dag kan jeg by på et nydeligmåltid av svinefilet, herlig sennepssaus og en god salat
Måtte steke bunnen litt lengre alene før jeg la på susen enn det som sto ioppskriften. Som Pizzafyll brukte jeg restene etter spagettisausen med pølsebiteroppi og champignon