Og pass på å få steketermometeret det godt inni kjøttet langs beinet, uten å komme borti beinet (Med steketermometer er du så og si garantert perfekt resultat hver gang)
Sausen lager man ved å koke inn stekepannen med litt eplemost og så tilsetter fløte. Den er supermør og smakfull, samtidig som at det er litt kjøtt å bite i
Etter mye prøving, og feiling, har jeg innsett at pølser er kjøttprodukters svar på gjærdeig. Etter å ha innsett dette, og etter å ha lagd en god del pølser på svinekjøtt og lammekjøtt tenkte jeg at det var på tide å prøve noe annet
Smaken av kokt kjøtt i gryta gjør susen, så når dere har tid, ta jobben med å stekekjøtt og lag en skikkelig middag – det setter både store og små pris på
La det steke litt. Jeg og Majsan går for å kutte ned på kjøttet litt. Stek det lett i olje i en panne til det er litt brun stekeskorpe og ha osten i gryten
Jeg bruker samme metode for alt, og lar gryta med kjøtt stå i stekeovnen hele dagen, på svak varme. ) Ellers kan kjøttet brukes i supper og gryter etter ønske, og selvfølgelig kan det serveres på amerikansk måte, med barbecuesaus laget av kraften fra kjøttet, lyse burgerbrød og en god coleslaw