Onsdag Middagspannekaker med laks. Ha 1 frossen banan i skiver, 4 ss kokosmelk, eventuelt 3 ss melk og 1/2 ts vaniljepulver i en foodprosessor, blender eller bruk en stavmikser. 1 frossen banan i skiver
Mens fisken steker koker du opp vann i en kjele. Når vi skal spise fisk, faller valget ofte på laks. 2 laksefileter. Stek i ca 10 minutter dersom det er fersk fisk, og i ca 25 minutter dersom den er frossen. 2 laksefileter. 25 minutter dersom den er frossen
kald (dette må man ikke gjøre, men det er en fin måte å forhindre at laksen blir overstekt i ovnen). Legg laksen over, benytt litt salt og lag en fin pølserull med skjøten ned
2 stykker skinnfri, frossenlaks eller ørret. 1-2 ss stekeolje. Squash skjæres i skiver (ca 1 Cm), disse stekes i litt varmere panne til de blir gylne på begge sider
Imens steker du. Smør den ildfaste formen og start med å legge en lag med laks i bunnen av formen. Nå er det bare å løpe til butikken å kjøpe laks i en fei
4 laksefileter i biter. 0,5 pose frossen grønnsaksblanding med blomkål, gulrot og erter. Tilsett tilslutt laks og mais og la trekke under lokk til fisken er gjennomvarm, ca 5 minutter. 4 laksefilet
Varm opp stekepannen, men ikke ha noe fettstoff i panna. Spagetti med laks,scampi og hvitvinsaus. 100g erter, ferske eller frossen. 100g erter, ferske eller frossen
Tilsett finhakket chili, hvitløk og krydder og la det steke med på middels varme. Frossen sei er et helt fint fiskeprodukt, villfanget filet av sei, som egner seg til mange ulike retter