Ertesuppe med svineknoke250 g gule erter1 røkt svineknoke1 løk, hakket300 g kålerabi, sellerirot eller pastinakk, hakket1 purre, bare det hvite, hakket1 laubærbladSmør1,5 l vannEventuelt litt ølEventuelt rømme til serveringLegg ertene i bløt noen timer, eller over natta. Viss suppa er litt salt kan dette balanseres ved å servere rømme til 250 g gule erter
Varm olivenolje i en tykkbunnet stekepanne på medium/høy varme. Jeg liker å holde det rent og enkelt om dagen, og den kom helt til sin rett i denne enkle kombinasjonen med erter og en klatt labneh jeg hadde stående
Erter er nemlig fulle av næring, og er rike på både protein og fiber. Spiser du erter, føler du deg mettere lengre, og blodsukkeret holder seg mer stabilt
I en blender eller foodprosessor pulserer du erter og kikerter til de er grovhakkede. Vegetarburger av grønne erter & kikerter ~4 stk. 2 dl frosne grønne erter. 1 dl kikerter, skylt og silt av. Varm olje i en stor nonstick stekepanne over medium varme, stek burgerene til de er gyldne ca 4 min pr side. Relatert 2 dl frosne grønne erter. 1 dl kikerter, skylt og silt av
tilsett gjerne litt finkuttet chili samtidig som du steker løk og hvitløk, eller tilsett litt chilipulver når du tilsetter spisskummen, koriander og garam masala
Kok erter. 2 dl grønne erter. 2 dl grønne erter. Biff Stroganoff er kanskje Russlands mest berømte rett. Her har jeg jukset litt og brukt svinekjøtt i stedet for oksekjøtt
Du trenger to stekepanner. Vi serverte det hele sammen med små grønne erter. . Som flere av dere kanskje har fått med dere, driver vi også med kjøp og salg av norsk design fra perioden 1950 – ca 1980
100 g ferske eller frosne erter. Tertedeig. Denne oppskriften brukes ofte til kjøttpaier. Ha smør og vann i en mellomstor kjele og varm forsiktig under omrøring, til smøret smelter
Legg rå, tint kylling i en ildfast form eller stekeplate. 250 g erter, fryste. Stekes på 180 grader i 25-30 minutter eller til den er gjennomstekt. Tilsett erter, i pastavannet de siste 4 minuttene av koketiden. 250 g erter, fryste