Du trenger en ren teflonstekepanne eller en takke, eller en takkeplate til å legge på koketoppen. Deigen holder seg i noen dager når den står kaldt, så du kan gjerne stekebrødene når du trenger dem
Klem ut deigen til runde kaker på ei bakepairkledd stekeplate. Jeg har ved en tidligere anledning uttalt at grillpølse med brød er ikke min greie, så da måtte imaget vedlikeholdes og det ble skikkelig kul-turmatpakke med fylte lomper/potetkaker i folie og enkle havrebrød med brunost
Stek brødene over bål, som pinnebrød, stekepannebrød eller på bakstestein. Stekepannebrødpå tur. Når de ser passe ut på utsiden er de sannsynligvis ferdige inni også, første gang er det kanskje lurt å bryte over et brød for å sjekke om de er gjennomstekt
La deigen heve et par timer på et lunt sted eller i kjøleskapet over natten. Elt deigen gjennom på nytt, form 4-6 flate brøt noen centimeter tykke, la dem heve i en halv times tid, og deretter stek dem i panne eller på rist over bålet
Du trenger bare en stekepanne eller en gryte. Server paellaen alene, eller med brød og smør. I dag skal du få oppskriften på litt alternativ grillmat Du lager retten fint inne også, men i går kveld slo vi til med litt grilling
Jeg tror egentlig ikke jeg kan leve uten å steke mine egne brød og pizza i en bakerovn lengre. Nå skal jeg bake ut brød og rundstykker,vaske klær og pakke ut,rydde på kjøkkenet og handle mat
Stek bitene av høyrygg på alle sider så de får en fin stekeskorpe. Start med å smelte smør med litt olje i en stekepanne, og vent til det slutter å skumme
Varm opp stekepannen og hell i ingrediensene. Foccacia eller annet godt brød. Har du bål eller primus i sekken så kan man fint varme opp noen av rettene på turmålet