Steke brød på bål oppskrifter

Flate brød med teff og koriander

Flate brød med teff og koriander

Du trenger en ren teflonstekepanne eller en takke, eller en takkeplate til å legge koketoppen. Deigen holder seg i noen dager når den står kaldt, så du kan gjerne stekebrødene når du trenger dem
Kul-turmat til piruetter på isen

Kul-turmat til piruetter på isen

Klem ut deigen til runde kaker ei bakepairkledd stekeplate. Jeg har ved en tidligere anledning uttalt at grillpølse med brød er ikke min greie, så da måtte imaget vedlikeholdes og det ble skikkelig kul-turmatpakke med fylte lomper/potetkaker i folie og enkle havrebrød med brunost
Hverdagsbrød

Hverdagsbrød

Brød kan også formes og dekoreres, de kan stekes i leirpotter, blomsterpotter og former tiltenkt noe helt annet enn brød
Stekepannebrød

Stekepannebrød

Stek brødene over bål, som pinnebrødstekepannebrød eller bakstestein. Stekepannebrød tur. Når de ser passe ut utsiden er de sannsynligvis ferdige inni også, første gang er det kanskje lurt å bryte over et brød for å sjekke om de er gjennomstekt
Pinnebrød

Pinnebrød

Du kan også steke deigen i pannen et stormkjøkken. Pinnebrød kan du lage ute bål eller bålpanne hele året
Shish-kebab med kjøttdeig

Shish-kebab med kjøttdeig

tyrkiske soldater brukte kampsverdet sitt til å tre kjøtt og deretter steke det ferdig over bålet
Levebrød med dip

Levebrød med dip

La deigen heve et par timer et lunt sted eller i kjøleskapet over natten. Elt deigen gjennom nytt, form 4-6 flate brøt noen centimeter tykke, la dem heve i en halv times tid, og deretter stek dem i panne eller rist over bålet
Paella med chorizo, kylling og sitron

Paella med chorizo, kylling og sitron

Du trenger bare en stekepanne eller en gryte. Server paellaen alene, eller med brød og smør. I dag skal du få oppskriften litt alternativ grillmat Du lager retten fint inne også, men i går kveld slo vi til med litt grilling
Pinnebrød

Pinnebrød

Det er koselig å stekepinnebrødbålet. Pinnebrødetstekes til det er gjennomstekt og slipper pinnen

Ryfylkeferie – dag 1

Jeg hadde heldigvis tatt med meg mine to nye lékué brødformer som jeg kunne steke dem i. Å komme at jeg manglet brød kl

Fra Mormors Memoarer. En kåpe på deling!

De balte mange måter, min mor måtte en gang steke noen brød i en gryte (vi hadde ikke stekeovn) og de var både svarte og lite gode

Hjemme kontra Albania...

Jeg tror egentlig ikke jeg kan leve uten å steke mine egne brød og pizza i en bakerovn lengre. Nå skal jeg bake ut brød og rundstykker,vaske klær og pakke ut,rydde kjøkkenet og handle mat
Tapas på tur

Tapas på tur

Varm opp stekepannen og hell i ingrediensene. Foccacia eller annet godt brød. Har du bål eller primus i sekken så kan man fint varme opp noen av rettene turmålet