Ta paiskallet ut av ovnen og sett tilavkjøling på en rist. I dag har vært en av de dagene hvor alt faller på plass og livetglir lett som en lang og rolig elv
Hvor ofte lager dere fiskemiddag. Disse stykkene var ganske brede så det må til så lengefaktisk. Dagens middagstips er det min mann som skal ha æren for
Drypp over stekeskyen flere ganger under stekingen. Bruk samme oppskriftentilmeldestokkstuing, hvor du bytter ut med blader og bløte stilker av meldestokk
Da var kjøttet klart til å stekes. Det hele ble servert med bakte mandelpoteter, smørsurret asparges og gulrøtter, samt min egen appelsin- og sennepssaus
Nå skal det være perfekt rosa inni (imitttilfelle, som lot det ligge på litt for lenge og itillegg har et altfor dårligsteketermometer som ikke er lett å putte riktig på plass, ble det helt gjennomstekt)
Oftest baker jeg laksen istekeovnen, da blir det ingenstekeos eller fiskelukti huset, og bare du passer tidenhvor laksen står iovnen, blir laksen aldeles nydelig
stekeferdigiovn. Jeg lengter til Provence, tilasparges og hvitvini solen. Legg på en skive fransk geitost, drypp over littakasiehonning og gratineriovn