Smør/olje til steking. Det er virkelig franske smaker av dette måltidet her med nydelige karbonader som smaker av hvitløk og rosmarin og en fantastisk god potet og grønnsaksform
Karbonadene serveres med poteter hvis du ønsker det, men gulrøtter delt i staver, kokt nesten mør og siden fått surre litt i olje på stekepannen og fått et lite dryss av salt, smaker utrolig godt sammen med karbonadene og humusen
Stekes i masse godt smør. Karbonader. Ovnsbakte poteter. 300 g poteter, gjerne nypoteter. 300 g nypoteter. Bland sammen og stek i stekeovn på 225gr. Form 4 store karbonader. Stekes i godt smør, ca 3 minutter på hver side, etterstek på svak varme noen minutter til de er gjennomstekt. 300 g poteter, gjerne nypoteter. 300 g nypoteter
Stek karbonadene i litt smør. Legg poteter, squash, tomater og hvitløk lagvis i en ildfast form. Hjemmelagde karbonader kombinert med rosmarin smaker nydelig
Kjenn med en stekenål om grønnsakene er ferdig bakte. Grønnsaker bakt i ovn med god olje og krydder smaker så utrolig godt at du egentlig har nok med bare grønnsakene til middag, men i dag har jeg også laget noen saftige karbonader, og topper det hele med en god dressing
Stek i varm panne med litt olje. Spis varme med poteter, ertestuing og grønnsaker, eller lag på forhånd og kjøl ned til frokost, lunsj eller et koldtbord
Selv synes jeg det er godt med masse grønnsaker og salat til karbonader sammen med gode poteter, men det er godt med stekt løk og potetmos og det er godt med bakte grønnsaker eller stektepoteter, valget er fritt