Legg fiskeni en ildfastform og og fordel urtepuréen over fiskebitene. Det er ikke så ofte vi har hvitfisktilmiddag, men da vi kom over denne oppskriften måtte vi prøve den
Denne oppskriften bruker jeg noen ganger som den er, andre ganger bytter jeg blomkål med søtpotet, bytter spekekskinke med bacon eller velger en annen type fisk (på bildene har jeg brukt steinbitfilet)
Legg dem i en ildfastform og hell over olje, maldonsalt og pepper. Steinbit passer ypperligi denne retten, da den er 'fast ifisken' også når den blir skjært imindrebiter og varmebehandlet
Fordel chipsenei en stor ildfastform. Herlig kosemat -og det med steinbitfaktisk. Lag først tomatsalsa, den kan du bruke som tilbehørtil blant annet pølser og hamburger også
God steinbitfilet hadde de på CC Hamar i dag, kjøttet er fast med middels grov struktur og kan. Hell grønnsaker og saus over i en ildfastform, tilsett tomatene