Steinalderen mat oppskrifter

Røyking av mat

Røyking av mat

Metoden er kjent siden steinalderen. Røkt mat holder lenger og får en særpreget røyksmak, som mange liker
Råmarinerte jomfruhummer

Råmarinerte jomfruhummer

Pill skallet av jomfruhummeren og fjern tarmen. Jomfruhummerne legges utover på et fat og smøres med sitronsaft og olje
Helt fett i Spania

Helt fett i Spania

• Tenk på hva de spiste i steinalderen. Før jeg kom til den konklusjonen, leste jeg meg opp på hvordan mat virker inn på kroppen og det gikk opp noen lys for meg
Matglede og kostholdshysteri.

Matglede og kostholdshysteri.

Du har hørt at man skal spise slik man gjorde i steinalderen, men så sjekket du opp blodtypedietten og ifølge din blodtype skal du vissnok holde deg langt unna kjøtt
Matgleder fra hagens spisskammer

Matgleder fra hagens spisskammer

I steinalderen brukte man fibrene til fiskegarn. Det første spiselige vårtegnet til matgleder har så vidt dukket opp i hagen vår
Røyking av mat

Røyking av mat

Metoden er kjent siden steinalderen. Røkt mat holder lenger og får en særpreget røyksmak, som mange liker

Tid for å nesla seg litt

I steinalderen vart neslefiber brukt til å bøta garn. Men det er litt frekt, for eg har ikkje kome det sjølv - det var tittelen i det nokså nye matmagasinet til Aftenposten
Kveitesodd

Kveitesodd

Kveita har vært en av våre mest edle fiskeslag helt tilbake til steinalderen, dette kan vi lese ut fra helleristningen på kysten av Trøndelag, Nordland og Troms
Blir du med på en utfordring?

Blir du med på en utfordring?

millioner år siden i den paleolitiske perioden (steinalderen). Kjøtt, fugl, fisk, vilt og sjømat. I dag har jeg tatt InBody måling for å kunne se forandringene denne maten gjør med kroppen (skrekk og gru

Derfor skal du spise mer fett

Diabetes, Chrohn’s, lekk tarm, irritabel tarm, reflukssykdom, matintoleranser, kreft, leddgikt med mange fler er eksempler på kroniske betennelser i kroppen