En annen grunn til at vi elsker crispy mat kommer nok også fra steinalderen når insekter og fersk frukt og grønt var viktige næringskilder - en slapp grønnsak ble nok kastet til side for en som var frisk og sprø
Jeg har merket meg at det er en del matvarer som havner oftere i handlekurven enn andre, og som har blitt et fast inventar enten i tørrskapet eller kjøleskapet
• Tenk på hva de spiste i steinalderen. Før jeg kom til den konklusjonen, leste jeg meg opp på hvordan mat virker inn på kroppen og det gikk opp noen lys for meg
Du har hørt at man skal spise slik man gjorde i steinalderen, men så sjekket du opp blodtypedietten og ifølge din blodtype skal du vissnok holde deg langt unna kjøtt
Dette har funket siden steinalderen, og det funker idag også. I Berlin er mat big buisness, enten det dreier seg om gourmetmat, gatemat, veggie-mat, pølsemat eller dumpster-diving reddet mat
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Bygg er næringsrik mat og er blitt dyrket i Skandinavia helt tilbake fra steinalderen. Bygg er næringsrik mat og er blitt dyrket i Skandinavia helt tilbake fra steinalderen
I steinalderen vart neslefiber brukt til å bøta garn. Men det er litt frekt, for eg har ikkje kome det sjølv - det var tittelen i det nokså nye matmagasinet til Aftenposten
Kveita har vært en av våre mest edle fiskeslag helt tilbake til steinalderen, dette kan vi lese ut fra helleristningen på kysten av Trøndelag, Nordland og Troms
millioner år siden i den paleolitiske perioden (steinalderen). Kjøtt, fugl, fisk, vilt og sjømat. I dag har jeg tatt InBody måling for å kunne se forandringene denne maten gjør med kroppen (skrekk og gru
Diabetes, Chrohn’s, lekk tarm, irritabel tarm, reflukssykdom, matintoleranser, kreft, leddgikt med mange fler er eksempler på kroniske betennelser i kroppen