Steinalder oppskrifter

Kunsten å partere et lam

Kunsten å partere et lam

Du er en som mestrer tilværelsen, overlever og bringer videre arven fra steinalderen. Halloween er en omskriving av Allehelgensdag, som igjen stammer fra den eldgamle keltiske feiringen av nyttår, i kaoset når gamle og nye ånder møtes
0 0
Kveitesodd

Kveitesodd

Kveita har vært en av våre mest edle fiskeslag helt tilbake til steinalderen, dette kan vi lese ut fra helleristningen på kysten av Trøndelag, Nordland og Troms
2 0
Byggrynsgrøt med havregryn

Byggrynsgrøt med havregryn

Byggryn har vært dyrket i Norge helt i fra steinalderen, og er en næringsrik matvare med rikt innhold av jern, vitamin B, kalium, kalsium, magnesium, selen og folat, for å nevne noen av de stoffene dette lille frøet inneholder og i tillegg rik på vannløselige kostfiber
1 0