var en bolle med eple og tosca fyll på toppen og det var fantastisk godt. Eplemos. Eplemos. Skrell og skjær eplene opp biter, ha de i en panne og til sett sukker og vann
~ Havre pannekaker med gresskar og karamelisert eple. Server med eple og litt mager kesam på toppen. Til slutt skar eg opp 50 gr eple og steikte dei med sukrin gold
Epler er vel ikke det man tenker på som noe man wokker, men det kan anbefales. Eplene jeg brukte er økologiske epler fra sogn, de var mjølne og gode og var ferdig wokket på
Rasp 3 store gulrøtter og 1 eple (uten skall). 1 eple. Gulrot kaka er ein av mine favorittar (etter sjokoladekake), og denne syns eg ble ekstra god og saftig, tiltross for at den er glutenfri
Som eg har nevnt tidligere så gleda eg meg stort til dei norske eplene kom på butikken. Ikkje berre på butikken, men også i hagane - og sida folk er så knakande kjekke så fikk eg meg en pose med ekte, norske epler hin dagen
I en egen bolle blander du sammen mager kesam, sukrin+ og epleeddik, smak til om du vil ha den meir syrlig/søt eller om avrundinga mellom det syrlige og søte er grei
Med så masse epler i heimen så må dei brukast. Sukkerfri og saftig eplekake har eg posta oppskrift på for nokre veker sidan, og den falt i smak hos mange