Vi starter året med et steike sunt helsebrød. Riktig godt nytt år allesammen. Dette er et brød fullt av nøtter og frø som gir et spekter avvitaminer og mineraler
I daglaget jeg couscous avkylling,nakkekoteletter og plenty med grønnsaker. Når jeg likevel var i gang heiv jeg sammen en focaccia som ble veldig god, ihvertfall i følge Peder som spiste middag hos oss i dag
Den treige måten - langsteiking - vi forestrekker denne. Men med lammelår, i motsetning til lammesteik uten bein hvor det ikke er noe prblem, kan det være vanskelig å få steketermometeret nærme nok beinet uten å komme borti, og dakan du oppleve at kjøttet nærmest beinet kan være rått
Grill kjøtet på svakvarme (tid avhengeav kor steikt du vil ha kjøttet og kor tjukk fileen er). Me har fått oss ny grill og to dagar denne vekahargrilla
Forrige laurdaghadde eg middagsgjestar. Det var lenge sidan eg haddehatt fersk fisk, så då måtte hjernen vriast litt ekstra for å koma opp med noko ekstra godt
Ønsker du den hurtigere steikt, kan du selvsakt skru opp temperaturen litt. Jeg må innrømme at jeg har blitt svært skeptisk til hvilke merke med kylling jeg spiser
Dette er en av mine favoritter, kylling i langpanne, den smaker helt fantastisk. Jeg elsker dessuten mat hvor altskal i en panne, deilige smaker som blander seg, ingen røring og styr over kasseroller, det er bare å sette i ovnen og vente på at den kommer ut klar til servering