Mens kyllingen stekes fredelig og blir til det saftigste kjøttet, kan du tilberede agurk-mynterelish som gir en syrlig og frisk tilbehør, og vips har du en skikkelig middag innen en time
På under 10 minutter får du sprø og gode vafler som du enten kan bruke som tilbehør til middag eller fylle med det du ønsker slik at du bruker vaffelen som en slags tortillalefse. Middag med søtpotetvaffel Kyllingen er en hel Stangekylling som jeg krydret med salt, pepper og hvitløkskrydder, og stekte på 175 grader til steketermometeret viste 67 grader, i cirka 1 time
Deretter pøs på med masse digg tilbehør på tallerkenen. Deretter fikk de sitte på et stekebrett (det renner rikelig med sjy ned) på grillen hvor de fikk langtidssteke i 3 timer på middels varme (disse kyllingene var store, så har du en stangekylling holder det nok med 2 timer)
Tilbehør. Min store Stangekylling brukte over fire timer på å nå 62 grader. . Det skal visst være et bra triks å legge kylling og annet fjærkre i saltlake over natta før man steker dem
Stangekylling gir også godt resultat. Serveres med brød, ratatouille, salat eller annet godt tilbehør. Enklere og bedre oppskrift på helstekt kylling, finner du ikke