Ekstra sprø ble de også, og med kesam + frosne bær ble dette en skikkelig innertier. Selv om jeg mener at vi kan bruke sukker i både gjærbakst og vafler er det av og til greit å teste ut noen sunnere varianter
Du kan steke dem opp dagen før, og bare «sprøe» dem litt i ovnen før servering om du ønsker. I dag er det vaffeldagen, og Sophia og jeg har laget belgiske vafler som vi skal ha etter middagen nå
Fete og sprøvafler, og mektige og gode. Det er viktig at rømmevafler blir litt brune i fargen. En ting til, ikke stek så tykke vafler av denne røra, da blir ikke vaflene sprø
Herlig deigete, søte og syrlige inni, og knasende sprøutenpå. Gresskarskiver med sprø topping. Alle elsker vafler, men det er noe traust og litt for trygt over dem, og dessuten er jeg ødelagt for all vaffelfremtid av barndommen min
Hvis du ønsker sprøvafler avkjøler du dem spredt utover på en rist. Vi feirer med å dele denne enkle, men utrolig gode oppskriften med rømme som gir ekstra gode og saftige vafler
Da var de lett brune og sprø når jeg åpnet vaffeljernet. På under 10 minutter får du sprø og gode vafler som du enten kan bruke som tilbehør til middag eller fylle med det du ønsker slik at du bruker vaffelen som en slags tortillalefse. Mine søtpotetvafler ble best når de stekte i omtrent 5 minutter
Ekstra sprø ble de også, og med kesam + frosne bær ble dette en skikkelig innertier. Siden eldstemann er så utrolig glad i vafler testet jeg ut en egenkomponert vaffeloppskrift i går ettermiddag
Smuldredrysset lages med store havregryn og mandelflak og blir sprøtt og crispy. Stekes midt i ovnen ved 200°C i 15-20 min til smuldrelokket er sprøtt og gyllent. Stekes midt i ovnen ved 200°C i 15-20 min til smuldrelokket er sprøtt og gyllent. Vafler med jordbær og mascarponekrem 150 g smør
avkjølt, blir de sprø. Bruk som tilbehør til vafler eller bananlapper med havregryn. I dag har jeg blant annet laget disse brente sukkerfrie valnøttene
Da blir de sprø og passer godt som topping på yoghurt, som en del av en granola eller jeg kjører dem i en kaffekvern til fint mel når jeg vil lage vafler eller lapper i en fei
Når vaffelen er sprø og gylden er også fisken ferdig stekt. Lag vaffelrøre som vanlig (med eller uten havregryn – traditionell eller lavkarbo – hvordan er helt opp til deg) men bytt ut sukker, vanilje , kardemomme og/eller kanel med salt, pepper og tørket basillikum eller ønsket krydder