selv om de da var myke,og ikke sprø i kantene som til frokost). #lekùe #oppskrift #vafler #frokost. Pisk sammen eggeplommer og sukker, pisk inn det tørre og spe medvann og melk som du og rører gjæren ut i (Bland varmt vann og melk til svakt lunken veske) rør inn smør
Disse vaflene med søtpotet er sprø utenpå og myke inni, fulle av deilig smak. Det mest tidkrevende ved oppskriften er å bake søtpoteten myk og aromatisk
Vaflene blir skikkelig sprø, smakfulle med kardemomme og vanilje. Det finnes tusenvis av vaffeloppskrifter og denne er ikke spesielt bemerkelsesverdig foruten om at den er relativt sunn med havregryn, glutenfri og enkel å lage
Her er det en oppskrift på kjempe gode og sprøevafler. 4dl maizena2 dl fin glutenfri melblanding2 ts bakepulver1 1/2 ts vaniljesukker1 krm salt 150 gr melkefritt smør2 1/2 dl melk som tåles2 dl vannSmelt smøretBland maizena, melblanding , bakepulver , vaniljesukker og salt i en bolleTilsett melk, vann og smørRør godtStek vafler
Jeg bruker selvsagt min mors oppskrift. De er myke med det samme, og kan lett formes til kremmerhus ved hjelp av en kjegleformet pinne som ofte følger med krumkakejernet, eller du kan legge dem i en kopp
Og når det hele endte med at de IKKE satt seg fast, forble sprø og smakte himmelsk. Men oppskriften til Julianne så både enkel ut, og med ingredienser jeg hadde tilgjengelig
♦ Stek bacon sprøtt. Havrevafler. Oppskrift. Nytes med valgfritt pålegg. ♦ Visp egg og vann sammen, hell i en smurt panne, krydre og legg på osteskiver
Da blir de sprø og passer godt som topping på yoghurt, som en del av en granola eller jeg kjører dem i en kaffekvern til fint mel når jeg vil lage vafler eller lapper i en fei
Mine favoritter er ost, skinke og spinat, kremost og røykelaks og pesto og kylling Jeg foretrekker faktisk spinat fremfor salat, jeg synes det gir en mye friskere og sprøere smak