Jeg trenger ikke dra til Nice for å spise deilige blåskjell, det får jeg her i Bodø, det. - Dette smakte bedre enn blåskjellene vi spiste i Spania og Frankrike, sa mannen min etter å ha smakt på dagens rett, som du nå selv kan lage på ditt eget kjøkken
Spises med gaffel og skje, så du får i deg den herlige kraften ♥. Jeg har kjøpt Kaffirlime blader og sitrongress på Nye Grønt & Godt på Hamar (Dagens gratis reklame)
Dagens vin. Etter tips fra Hellstrøm er grytekraften laget med blåskjellkraft, poteter og tomater, som er kjørt sammen med stavmikser og silt til en fløyelsmyk kraft
de spiser. hjerte- og blåskjell og etter dette calamari og sjøkreps. blåskjell. Husk derfor å handle inn i god tid, senest dagen inne du skal lage dette
Wallmans Oslo er veldig opptatt av at alle skal kunne spise maten som blir servert, og har man noen spesielle behov gjør de alt de kan for å imøtekomme disse
Den bør du plukke, åpne og spise. Ferske reker, blåskjell og fersk makrell. Det kan være litt av en jobb å tilberede et østersmåltid, men stillehavsøstersene er mye lettere å åpne enn flatøstersen
Vi startet kvelden med å drikke vin og spiseblåskjell. Vi var utrolig heldige med alle menneskene vi møtte denne kvelden, lo og koste oss frem til klokken var ni på formiddagendagenetter
Jeg spiser gjerne her flere ganger. Jeg blir ofte skuffet når jeg bestiller skalldyrfat som virker så innholdsrike, men så viser det seg at over halvparten er blåskjell som nærmest brukes som fyllmasse