Spise blåskjell dagen etter oppskrifter

Dampede blåskjell i eplecider

Dampede blåskjell i eplecider

Jeg trenger ikke dra til Nice for å spise deilige blåskjell, det får jeg her i Bodø, det.  - Dette smakte bedre enn blåskjellene vi spiste i Spania og Frankrike, sa mannen min etter å ha smakt på dagens rett, som du nå selv kan lage på ditt eget kjøkken
Gresk matopplevelse

Gresk matopplevelse

Trikset er å servere hver rett på hvert sitt fat, spise sakte og ta til seg litt og litt av hver ting
Mine beste kokebøker

Mine beste kokebøker

Kunsten å spise og lage nydelige retter uten å bruke bøtter med smør, fløte, trøfler og timer som hos Alice B
Paella på italiensk!

Paella på italiensk!

de spiser. hjerte- og blåskjell og etter dette calamari og sjøkreps. blåskjell. Husk derfor å handle inn i god tid, senest dagen inne du skal lage dette
Crock-Pot Seafood Cioppino !!

Crock-Pot Seafood Cioppino !!

Basisen til gryta er klar, skal tilsette reker og steinbit -og etterhvertblåskjell ✿. Kok dem gjerne levende blåskjell selv

Ekte vare i Provence

En kresen norsk fiskespiser kan trygt bestille sjømat her i gården, og det ble jo både østers, blåskjell & Dorado på meg og mitt følge
Varmende seigryte

Varmende seigryte

Blåskjell & torskegryte. Stadig ser jeg tilbud på ulike typer ferdigmat og kommentarer om at det er dyrt å lage middagsretter med fisk

FIREWORKS ON A FRIDAY

Wallmans Oslo er veldig opptatt av at alle skal kunne spise maten som blir servert, og har man noen spesielle behov gjør de alt de kan for å imøtekomme disse

Griljert østers

Den bør du plukke, åpne og spise. Ferske reker, blåskjell og fersk makrell. Det kan være litt av en jobb å tilberede et østersmåltid, men stillehavsøstersene er mye lettere å åpne enn flatøstersen

JULI´S

Vi startet kvelden med å drikke vin og spiseblåskjell. Vi var utrolig heldige med alle menneskene vi møtte denne kvelden, lo og koste oss frem til klokken var ni på formiddagendagenetter
Champagne – tips til restauranter og litt til

Champagne – tips til restauranter og litt til

Jeg spiser gjerne her flere ganger. Jeg blir ofte skuffet når jeg bestiller skalldyrfat som virker så innholdsrike, men så viser det seg at over halvparten er blåskjell som nærmest brukes som fyllmasse