Jeg fylte min pizza med spinat og kyllingfilet. Deretter steker du spinatbladene til de visner. Tenkte å tipse dere om min versjon av sunnere hverdagspizza, som er ferdig på ca
Spinatblader. Det er kanskje å skryte på seg, for pizza er vel ikke akkurat så avansert og luksuriøst. Ha på et lag med spinat, så skinke, løk, paprika og mais
Del sjampinjong i tynne skiver og fordel utover med kyllingbiter og halvparten av spinaten. Kjevle ut pizzadeigen og ha den over på stekebrett med bakepapir
Lag din favoritt pesto eller prøv denne med spinat og grønnkål. Pizza og Pai - vegetar/vegansk. Pizza har jeg laget flere ganger allerede, det begynte med at bunnen var som et tynt flatbrød knekkebrød til å bli et litt tykkere knekkebrød og tilslutt ble den slik jeg ønsket (les
Pizzabunn (jeg kjøper ferdig) Tomatsaus (Kiwi sin egen - den smaker utrolig godt) Fersk spinat Mais Rødkål Rosmarin Salt & pepper Pizzaost (Merk at visst det ikke står ost på pakningen, så er det heller ikke ost, men en etterligning
¤ Fordel spinaten utover pizzabunnen. ¤ Vask spinaten, og rist bort mesteparten av vannet. Jeg kaller den "frokostpizza" fordi den er med egg og bacon, men jeg har aldri spist den til froskost
Under har jeg spinat om noen lurer på det. Frokost-"pizza". Jeg har også fått dilla på kikertpannekaker, så i mangel på hjemmelagde knekkebrød eller speltlomper ble det en liten frokostpizza til frokost i dag
Grovt revet ost, oregano, rødløk skiver, paprika, oliven, panir biter og spinatblader. Min visjon er å gjøre indisk mat like kjent som pasta og pizza, som mange allerede vet