Rør finhakket torsk sammen med salt og egg til den henger godt sammen. Tilsett ristede sesamfrø, veldig finhakkede limeblader, karrypasta, grovhakkede peanøtter og finhakket koriander
Spicy kyllingsuppe. Fiskekaker. Posted by Torill Anita. Tweet. Så er vi inne i den siste uken i januar og vi har bare en vintermåned igjen før det blir vår Jeg er fortsatt inne i en periode hvor jeg ikke har lyst på så mye kjøtt, men mer kylling og fisk
Denne kokeboken inneholder mange spennende, sunne og gode oppskrifter som vi elsker å lage her hjemme, blant annet squashpasta med spicy mangosaus som vist under – NAM
De var litt spicy og hadde en annen konsistens enn «vanlige» fiskekaker, litt mer spennende. Som tilbehør laget jeg en salat som også var litt spicy, du finner oppskriften til slutt i innlegget
Jeg fikk så fryktelig lyst på en spicy suppe her om dagen. I kjøleskapet hadde jeg masse asiatiske ingredienser etter å ha laget thailandske fiskekaker