Denne svinepølsen med spansk opphav er vel noe vi nordmenn nå har blitt godt kjent med. Selv om den ikke er i slekt med poteten kan den brukes til omtrent det samme en vanligpotet kan brukes til
hakkebøf med bacon rundt, sauteret sjalotløk, bakt potet (de små ønsket seg noe pommes fritesliknende som vi hadde en halv pose av i fryseren) ristet aromasopp og petitpois (og må jeg bare innrømme, ferdigbearnaise av merket Jacobs…
meze er ulike typer småretter, og ligner på arabiske meza, eller nettopp spansk tapas. Det er en slags grønnsakslasagne, der potet, løk og mizitrah ost spiller hovedrollen, akkompagnert av squash, aubergine og tomater
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Melbatoast med andelever, salat og hjemmelaget svarthyllgelé / Bruchetta med minitomater / Honningmelon med spanskskinke / Gravet elg med tyttebærrømme