Dere har sikkert hørt om Paella, en spansk risrett som lages i stekepanne. Vanligvis får du denne både med kjøtt, skalldyr og fisk, men det går fint an å lage den akkurat som du vil - som for eksempel i vegetarutgave som jeg har gjort
Paella - spansk favoritt. Sushi - japansk rett som tar verden med storm. Umamismak skapes av proteiner i kjøtt, fisk, skalldyr, belgfrukter, sopp, solmodne tomater og sauser
Paella er en deilig, spansk risrett som kan spises både medskalldyr, fisk, kylling eller annet kjøtt, og ofte blandes flere typer av både fisk og kjøtt
Paella - spansk risrett med kylling og skalldyr. Mat med synergisk umami inneholder både fri glutamat og nukleotider fra fisk, grønnsaker, skalldyr eller sopp
Spanjolene begynte med å tørke og male opp paprika, og krydderet kalles derfor “spansk pepper”. Den brukes i paella og risotto, samt til fiskesupper og gryter for å nevne noen