Denne kjøttsausen inneholder karbonadedeig, hvit-, rød- og vanlig løk, krydder og hakkede tomater. Fullkornsspaghetti inneholder en hel del kostfiber og litt mer protein enn vanlig, det er derfor et mye bedre valg
Denne sausen og parmesanbollene er inspirert fra Eat Street. Det er ikke alt jeg lar meg friste av i dette programmet, men det er som regel en ting eller to i hvert program som må testes ut
En rett som kan lages på utallige måter og de fleste har nok sin variasjon av SpaghettiBolognese - her er min versjon - eller skal vi si dagens versjon
Ha i hvitløk ogkarbonadedeig, og rør til kjøttet ikke er rødt lenger. Jeg må innrømme at når det står spaghettibolognese på menyen har jeg vært en lite eventyrlysten kar, og holdt meg til oppskriften jeg lærte av mamma
Tilsett salt og stek karbonadedeigen inntil den har skiftet farge. Ta deg tid til å lage rikelig med ragù så lønnes du med en skikkelig smakfull og kortlaget middag dagen derpå
Stek karbonadedeig med hvitløk, krydder og en boks med hakkede tomater. Jeg liker å bruke en blanding av paprikapulver, oregano, cummin, chili, curry, salt og pepper – bedre med litt for mye enn litt for lite
Bolognese er en tomatbasert kjøttsaus, jeg brukte karbonadedeig som inneholder mindre fett. Stek karbonadedeig raskt i en varm stekepanne med litt smør eller olje eller brun karbonadedeigen i innerkasserollen hvis du har innerkjele av metall med DuraCeramic-belegg