Kok opp vann med litt salt i, og kok pastaen etter instruksene på pakken. Den inneholder ingen dyre ingredienser som kjøtt eller skalldyr, og er i tillegg utrolig god
Da er det opp til deg å velge om du vil ha pastaplater, tagliatelle eller spaghetti. Men jeg har innsett at en hver matblogger med respekt for seg selv må av og til bite seg i tapeten og lage pasta fra bunnen
Spaghettimed kjøttboller. Skalldyrmed hjemmelaget aioli. Jeg har et par oppskrifter med grønnkål denne gangen, både fordi det smaker deilig og fordi det er en av de sunneste grønnsakene som finnes
1) Start med å varme en panne til steking og ha i smør/olje. 2) Kok opp vann til spaghettien og ha i spaghettien når vannet koker. 3) Når panna er varm nok kan du ta oppi scampien og kamskjellene og steke på medium til høy varme til de får en gyllen farge, pass på at det ikke svir seg. 6) Hell av vannet på spaghettien og bland det medskalldyrene
For deg med liten krydderhylle anbefaler vi vår Spaghetti Krydder. Frøende er strerkere enn fruktkjøttet og det kan være lurt å fjerene disse før en er kjent med virkningen