Spagetti og kjøttdeig oppskrifter

Spagetti med kjøttsaus – fantastisk godt!

Spagetti med kjøttsaus – fantastisk godt!

Kvern kjøttet til kjøttdeig, stek i en stekepanne og ha i sausen. Italienerne sverger til tørket spagetti, da dette opprinnelig var «nødmat» og den kan kokes «al dente»
Spagetti Bolognese

Spagetti Bolognese

Når kjøttdeigen er ferdig stekt, blandes den sammen med grønnsaker og pancetta. Stek så kjøttdeigen på høy varme i samme stekepanne som pancettaen uten å skylle denne først, da får du med de gode smakene
Spagetti med kjøttsaus

Spagetti med kjøttsaus

Steik kjøttdeig, løk og gulerøtter. Spagetti med kjøttsaus er en lettlikelig og god slager til middag. Skjær løk og gulerøtter i tynne skiver

Spagetti bolognese – Hellstrøm

Kjøttdeigen stekes for seg selv og has i gryta. Når hverdagens travelhet innhenter deg kan du slenge dette på bordet like fort som det tar å koke spagetti

Oppskrift: Spagetti med grønnsaker

En pk kjøttdeigNoen gulrøtterRødløk og evnt løkEn boks bogskinkeSpagettiTomatpurre. Videre steker jeg jo kjøttdeigenogså har jeg alt oppi panna, og tilsetter en hel boks med tomatpurre

Spagetti med kjøttsaus og masse skjulte grønnsaker

Stek kjøttdeigen i litt smør og bland inn tomatsausen, la dette putre til spagettien er ferdig. Trikset er å lage en glatt tomatsaus med masse skjulte grønnsaker i som blandes med kjøttdeigen prøv denne så skal du se
Spagetti og kjøttboller

Spagetti og kjøttboller

Deilig nykokt spagetti, en frisk og spenstig tomatsaus og noen skikkelig digge kjøttboller med masse smak

Ovnsbakt spagetti med karbonadedeig

Hell kjøttsausen over spagettienog legg den resterende delen av spagettien på toppen. Hell over i sil, og skyll i kaldt rennende vann

Spagetti masala

Ha nå i kjøttdeig, salt og garam masala og stek til kjøttdeigen er brunet. Spennende kjøttsaus ogspagetti
Dagens middag: Spagetti med hjemmelaget tomatsaus.

Dagens middag: Spagetti med hjemmelaget tomatsaus.

Så har jeg oppi den ferdig stekte kjøttdeigen. Spagetti med hjemmelaget tomatsaus. 1 kjøttdeig, ferdigkvernet2 ss rapseolje2-3 fedd hvitløk2 store gule løk2 store tomater1 rød paprika2 bokser med Gi Aguaro hakkede tomater (3 karb pr 100g)1 pk Gi Aguaro tomatpurre (3,8 karb pr 100 g)1 dl sesamfrø1 dl linfrø1 ts chillipulver2 ts paprikapulverMaldon salt og grov pepperJeg steker kjøttet for seg, Surr så løken og hvitløken til det blir gyldent i en egen tykkbunnet kjele og ha i resten
Ostefylte kjøttboller og Spagetti

Ostefylte kjøttboller og Spagetti

dypp skjeen i vann og ta en ss kjøttdeig i handa, lag en fin fast ball, bruk baksiden av skjeen til å presse kjøttbollen flat