Kvern kjøttet til kjøttdeig, stek i en stekepanne og ha i sausen. Italienerne sverger til tørket spagetti, da dette opprinnelig var «nødmat» og den kan kokes «al dente»
Når kjøttdeigen er ferdig stekt, blandes den sammen med grønnsaker og pancetta. Stek så kjøttdeigen på høy varme i samme stekepanne som pancettaen uten å skylle denne først, da får du med de gode smakene
Kjøttdeigen stekes for seg selv og has i gryta. Når hverdagens travelhet innhenter deg kan du slenge dette på bordet like fort som det tar å koke spagetti
En pk kjøttdeigNoen gulrøtterRødløk og evnt løkEn boks bogskinkeSpagettiTomatpurre. Videre steker jeg jo kjøttdeigenogså har jeg alt oppi panna, og tilsetter en hel boks med tomatpurre
Stek kjøttdeigen i litt smør og bland inn tomatsausen, la dette putre til spagettien er ferdig. Trikset er å lage en glatt tomatsaus med masse skjulte grønnsaker i som blandes med kjøttdeigen prøv denne så skal du se
Så har jeg oppi den ferdig stekte kjøttdeigen. Spagetti med hjemmelaget tomatsaus. 1 kjøttdeig, ferdigkvernet2 ss rapseolje2-3 fedd hvitløk2 store gule løk2 store tomater1 rød paprika2 bokser med Gi Aguaro hakkede tomater (3 karb pr 100g)1 pk Gi Aguaro tomatpurre (3,8 karb pr 100 g)1 dl sesamfrø1 dl linfrø1 ts chillipulver2 ts paprikapulverMaldon salt og grov pepperJeg steker kjøttet for seg, Surr så løken og hvitløken til det blir gyldent i en egen tykkbunnet kjele og ha i resten