Denne retten smakte jeg første gang hos naboene, så lagde jeg det til jentene i Matvrak og det smaker helt fantastisk godt så oppskriften måtte bare foreviges på bloggen
Soyasaus. I tilleggtil at retten smaker utrolig godt -er den rene helsebomben. Sashimi er en japansk matrett, som består av fersk rå sjømat skåret i tynne skiver
Visp sammen ingrediensene til sausen. Hvis du er i tvil om laksen er av en kvalitet som kan spises rå, bør den fryses ned til -20°C i minst 24 timer. 3 ss soyasaus
Til slutt spe på med soyasaus og olje. Spe på mer soyasaus alt etter behag. Vi legger ved en enkel sashimi oppskrift og oppfordrer dere til å DROPPE DESSERTEN og gi pengene til en god sak
Soyasaus. Legg skivene på tallerkener eller et serveringsfat, så er de ferdig tint til servering. Jeg vil gjerne dele oppskriften på sashimi av torsk med avokado- og ertekrem, bacon og granateple med dere, som er inspirert av den tradisjonelle norske lutefiskmiddagen