Skjær kjøttet opp i store terninger, dvs cirka 2 x 2 cm. Ha mel, salt og pepper i en i en brødpose, ha i kjøttbitene og rist posen godt slik at kjøttet blir skikkelig blandet
Det er så lenge siden jeg har laget sosekjøtt at jeg måtte tenke meg litt om før jeg liksom kom på hvordan det skulle lages, men når jeg først var i gang kom det meste av seg selv
Sosekjøtt er en flott norsk tradisjonsrett, som dessverre er i ferd med å gå litt i glemmeboken. Lekre, møre kjøttstykker i en fyldig saus med god løksmak
Småkjøtt i brunsaus, sosekjøtt eller kjøtt i mørke. Kjært barn har mange navn. Det beste er at det er gammel, norsk tradisjonsmat på lik linje med fårikål eller kjøttkaker
1 kg oksekjøtt (jeg brukte sosekjøtt av Angus). 1 kg oksekjøtt (jeg brukte sosekjøtt av Angus). Jeg skal ikke si så mye om denne retten, bortsett fra mmmmm