Sosekjøtt oppskrifter

Småsteik (sosekjøtt) | Det glade kjøkken

Småsteik (sosekjøtt) | Det glade kjøkken

Skjær kjøttet opp i store terninger, dvs cirka 2 x 2 cm. Ha mel, salt og pepper i en i en brødpose, ha i kjøttbitene og rist posen godt slik at kjøttet blir skikkelig blandet
Sosekjøtt

Sosekjøtt

Det er så lenge siden jeg har laget sosekjøtt at jeg måtte tenke meg litt om før jeg liksom kom på hvordan det skulle lages, men når jeg først var i gang kom det meste av seg selv
Sosekjøtt

Sosekjøtt

Sosekjøtt er en av mine barndoms favoritter. Min far laget det beste sosekjøttet
Sosekjøtt av elg med blomkålmos

Sosekjøtt av elg med blomkålmos

Sosekjøtt er bare noe av det aller beste som finnes. Sosekjøtt, eller kjøtt i mørke, er en kraftig og smakfull kjøttgryte med lange tradisjoner
Sosekjøtt

Sosekjøtt

Sosekjøtt er en flott norsk tradisjonsrett, som dessverre er i ferd med å gå litt i glemmeboken. Lekre, møre kjøttstykker i en fyldig saus med god løksmak
Sosekjøtt

Sosekjøtt

Sosekjøtt er en av mine barndoms favoritter. Min far laget det beste sosekjøttet❤ Mørt, deilig kjøtt med kjempegod saus, poteter og grønnsaker

Sosekjøtt

1. Brun margarin og mel nøttebrunt, spe med kjøttkraft, og tilsett krydderet. 2. Kutt kjøttet i store terninger, ca
Kjøtt i mørke

Kjøtt i mørke

Kjøtt i mørke, eller sosekjøtt som den også kalles, var en veldig vanlig søndagsrett i gamle dager, på 50- og 60 – tallet
Stifado

Stifado

1 kg oksekjøtt (jeg brukte sosekjøtt av Angus). 1 kg oksekjøtt (jeg brukte sosekjøtt av Angus). Jeg skal ikke si så mye om denne retten, bortsett fra mmmmm

Kjøtt i mørke

1. Lag saus etter anvisning på posen. 2. Brun kjøttet 2-3 minutter på hver side, og legg det over i sausen