det er mye som skal prøves ut med denne metoden. Tilsett persille og rømme. Piknik, forrett, enkel middag, lunsj med grannypreg er noen anbefalte bruksområder
Istedet for buljongterning bruker jeg rett og slett en ferdigpose medsoppsauspulver. Sett suppen tilbake på kokeplaten på middels varme, tilsett matfløte, rømme, hakket persille og smak til med salt og pepper
Reinsdyrfilet med grønnkål og soppsaus. først grønnkålen, så fileten, og tilslutt soppsausen. Rørte tyttebær i sæterrømme har vi i en liten form eller skål, det ser alltid bedre ut
Hvitløkssmør, soppsaus, ostesaus egentlig alt mulig du kunne tenke deg. -) Bland creme fraiche (rømme funker også) sammen med salt, pepper, hvitløk og gjerne også gurkemeie eller karri
Du kan også lage soppsaus til. Bland rømme (best medseterrømme) og limesaft. Det er ganske genialt å servere tapas, og da kan du bruke flere av oppskriftene, eksempler her er å lage marinerte oliven, marinert fetaost og marinert paprika, i tillegg til at du steker kjøttbollene med chili på trepinner, og lager marinerte reker