Nå er det like før jeg er hjemme i Norge igjen, og neste uke stiller jeg med et mini rawfood kurs hos Sunkost på Bærums Verk i forbindelse med Rawfoodboken min
Flere tips, miniguider og oppskrifter kommer i løpet av sommeren. Vakker hud med gulrotjuiceMin sommermeny i ELLEØkologisk mat på budsjettKnallsunne superkulerDen ultimate grønne smoothienIntervju i ELLE #6
Nyt denne…en feiende flott sommermeny. Oppskriftene denne gang er mer enn nok til 8-10 personer. Chef’s Gourmet klubb gjentok suksessen fra i fjor og dro på familie, venne, lek, mat og vin tur til Bømlo
Med god hjelp fra Espen grillet vi en herlig sommermeny. For litt siden deltok jeg i MENY's bloggutfordring der man skulle lage sin signatur-meny på grillen
SOMMERMENY FOR UKE 29/2015. God søndag. Håper du har en fin sommer og nyter ferien. Jeg skal jobbe frem til august, og da blir det endelig noen feriedager på meg også før studiestart
Mat på grillen og god drikke sammen med gode venner, det er slik en sommerkveld skal være. I Norge får man ta grillingen på sparket når det først er en fin kveld, her hos oss må man vente til solen har gått ned ellers blir det for varmt å grille
Kurset skulle lage en treretters middag , en sommermeny– forrett/suppe (ertersuppe), hovedrett (kylling med potetsalat og grønn salat basert på spisskål) og dessert (med rabarbra)Vår gruppe laget hovedretten