Når det er høst og vinterer det ekstra koselig å bake, og i dag har jeg bakt både fylte horn, rundstykker og en foccacia i brødform som vi hadde til middag
Når jeg tenker meg om hadde det vært mer enn nok for hele klassen min, for kjøleskapet har blitt overfylt, og jeg fikk ikke brukt halvparten av det som ble kjøpt inn en gang
Som et kinderegg dette. En nydelig deig som gir deg trippel glede. Foccaciabrødetpasserperfekt til en suppe,med litt grovt mel gir det en god metthetsfølelse
Huden er jo det siste organet som får næring av det vi spiser, så når reaksjonen er så stor i ansiktet, tørr jeg ikke å tenke på hvordan mine indre organer har det etter inntak av mye sukker og hvete - da det er det jeg reagerer mest på og måtehold har blitt min måte og holde utslettene i sjakk
Samme kirke som jeg er døpt i, konfirmert i og som vi giftet oss i. Stolte foreldre til dåpsbarnet Linus August som har på seg en "familiekjole" som moren til Robin laget da hun ble mormor for første gang
Nå er det helg, og hva er vel bedre å bake noen deilige scones som du kan kose deg med til frokost. Med oliven, maldonsalt og rosmarin minner det litt om foccacia, bare mye bedre
Vi satt fleretimer å koste oss på bryggekanten og nøt sommerfølelsen. Når jeg får fylle dagene med aktivitet, menneskene jeg er glad i, god mat og jobbene mine, er jeg rett og slett lykkelig
Derfor burde jeg egentlig være mer flink på det i helgene, noe av det beste som fins - spesielt på søndager, er å starte dagen så sent som mulig med rundstykker og kaffe, for så å snuggle opp i sofaen for serietitting hele dagen
Den største nedturen var vel tapasen i går kveld hos broren min - jeg fikk smakt på litt foccacia, en spansk kjøttbolle og en bacondaddel (som forresten er sykt godt
Vi har fireårs "jubileemu" for Halloweenfest med jobben i kveld, somer en slags kurvfest hvor alle tar med mat til felles tapasbord, og ungdommene lager skrekkelige og mindre skrekkelige spiselige "treats" til uskyldige barn som måtte komme på døren om noen dager