Vanlig gjærbakst kan gjøres om til «uvanlig» bare ved å gjøre noen små visuelle endringer. Og i disse dager mens mange venter på at sola skal komme tilbake, kan kanskje denne gjærbaksten være til inspirasjon for dere
Jevn den med en smørnolle laget av en teskje mel og og en teskje smør og la den koke. Det som er skåret fra has i en liten kasserolle med 2 dl Noilly Prat, kyllingbuljong og finhakket løk og gulrot og koker forsiktig i et kvarters tid. Hell 1 dl Noilly Prat i formen og sett fisken i ovnen på 200 °C til den har fått en gyllenbrun skorpe. 3 dl Noilly Prat
Lunsjen ble inntatt på Baltazars Enoteca i Oslo sentrum. Mine to lunsj-dater og undertegnede satt på restaurantens uteservering som for noen øyeblikk fikk oss til å glemme at vi faktisk sitter midt i Oslo sentrum
Fløyelsmyk vaniljeis med ekte vanilje og solbær fra egen hage gir virkelig en smak av sommer. Har du solbærbusker i hagen eller en snill nabo med busker, er det nå du bør benytte muligheten