I dag får du ikke en, ikke to, men tre forskjellige oppskrifter på snickerskuler. Settes i kjøleskapet mens du smelter sjokoladen over vannbad Tilslutt er det bare å rulle kuler og dyppe dem i sjokolade Oppbevares i kjøleskapet
Snickers, min favoritt sjokolade av alle sjokolader. Min oppskrift på snickers cookies er inspirert av denne oppskriften, og så klart snickers sjokoladen
Jeg legger ut oppskriftene på bounty, snickers og krumkaker i løpet av neste uke. ) Den første oppskriften jeg skal dele med dere er på hjemmelagde marsipankuler
Risboller, snickers, mintkuler og kransekakepinner - sånt trekker publikum i førjulsukene. Til 15 store eller 20 mindre kuler trenger du. Form små kuler (1/2 teskje) med en hel nøtt i midten. Til 15 store eller 20 mindre kuler trenger du
Er du som meg å elsker snickers. knebøy 10x6 bulgarsk utfall 10x4hip-thrust 10x4markløft 5x4burpees 8x420 min moderat kardioChococopeanøtt proteinkuler 2-3 ss proteinpulver sjokolade1-2 ss raw cacao powder2 ss sukrinmelislitt melk3 ss kokosmasse2 ss naturlig peanøttsmør(evnt steviadråper)bland sammen proteinpulveret, kakaopulveret og sukrinmelisen med melken. rull kuler (evnt rull de i enda mer kokosmasse) og sett de i fryseren i ca 15 min
Kokosmel eller mandelmel er eksempel, men da vil du ikkje få den gode "snickersfeelingen". Snickers energibarer, 3 mellomstore. Snickers energibarer, 3 mellomstore 4 saftige dadler, ca 80 g uten stein