Jeg brukte sausen fra kyllingen og smurte den utover lefsen. Lefsene (man får kjøpt glutenfrie lefser i de fleste butikker for de som vil ha det) varmet jeg i min utrolig praktiske ildfaste form med kokk, den holder på fuktigheten i lefsen og den er fin å ha på bordet
Smurtelefser med røkt laks eller spekeskinke. Lefserull med røkt laks. Lefserull med spekeskinke. Det fine med tapas er at man selv kan velge de rettene man vil ha med
La deigen kvile eit kvarters tid, før du kjevlar det ut til lefser - aller best så runde som muleg. I dag brukte eg mesta to timer på å gjere klar tacomåltidet - og det var verd det
Smurte formen med smør og mel. Søndag er ofte turdag og bakedag hos oss. I går ble det desverre ikke turdag, men det er jo ingenting som er mer kos enn å bake i stygt vær
Klipp de smurte lefsene i passe biter. Kjevle ut tynne lefser. (ca 15 leiver). Bland sirup, sukker, melk og hornsalt og tilsett mel til deigen er passe fast til å kunne kjevles