Ninas gode liv. 51, Meløy. Takk for koselige kommentarer på min blogg. -)
Jeg skriver hovedsaklig om mat, og finner min inspirasjon i det norske, franske, itaienske, engelske, marrokanske, thailanske
Nydelig smuldrepai. *heart*. ♥ ♥ ♥ ♥. Ønsker dere alle en fin, ny uke. Jeg er superspent på å se boken min som etter planen ankommer lageret til forlaget i morgen
Utrolig velsmakende støv må jeg legge til, det smaker så godt at det like gjerne kan strøs over vaniljeis som på yoghurt, puttes i brøddeigen som på bildet under, i smuldrepaideig eller i kaker
Smuldrepai med epler, vaniljekrem og marsipan. UteneggUten nøtter. Uten nøtter. ♥ Steketemperaturen på 250°C er veldig varm, så pass nøye på at bollene ikke blir brent utenpå og bløte inni. ♥ Steketemperaturen på 250°C er veldig varm, så pass nøye på at bollene ikke blir brent utenpå og bløte inni
Smuldrepai med frukt. Det fantastiske med denne kaken er dessuten at den helst skal lages med frosne bær, så dette er en kake som er like fin å lage hele året