(Ikke helt som rips, men ikke så langt unna heller. Her har jeg valgt å lage en smuldrepaimed litt av det stadig minkende forrådet av solbær som jeg har i fryseren
Nydelig servert med is, vaniljesaus, krem, creme fraiche ol. Her er brukt hjemmelaget blåbærsyltetøy, men du kan bruke ferske bær - rips, blåbær, jordbær, bringebær osv, da kan du gjerne blande litt sukker i bærene på forhånd
og kopiering foregikk med din beste,(mest leselige)håndskrift. 2-3 dl bær(blåbær, bringebær, rips, eller rabarbra/jordbær, bare fantasien og smaken setter grenser). Smuldrepai finnes her 2 dl havregryn
Da unngår du at det blir for surt, slik det ofte blir medrips og rabarbara. Et fast innslag i våre bursdager er smuldrepaimed blåbær, servert lun med vaniljeis
Jeg brukte denne gangen en blanding av bjørnebær, solbær, rips og bringebær. Hvis du har rabarbra i fryseren fra tidligere i sommer kan jeg anbefale DENNE Smuldrepaienmed Rabarbra)