Smelt mørk sjokoladen sammen meddelfiafett i en metallbolle over vannbad. I år lagde jeg dem med mørk sjokolade i stedet for lys, og det skulle ikke mer til for å gi Bountykulene en litt mer eksklusiv og voksen smak
Smelt hvit sjokolade sammen med litt delfiafett. Har du ikke delfiafett, kan det fint sløyfes. Ringle eventuelt over noen striper hvit sjokolademed en gaffel for å få litt mønster på kulene
Rør til alt er smeltet sammen. Fjern kjelen fra varmen og tilsett sjokoladen. Disse bollene er ekstra gode ettersom de er basert på eggedosis, de blir dermed litt mer luftige og ikke så tunge
Smelt delfiafett og sjokolade sammen og deretter avkjøl. Mengden puffet ris velger du egentlig selv, i forhold til hvor mye “sjokoladesmak” du vil ha på hver bolle
Pynt medsmeltet hvit sjokolade på toppen. Den deilige sjokoladenmed kokos inni. Konfekt/Sjokolade. I mens må vi smøre oss med tolmidighet og trøste så godt vi kan