Du kan tilsettesmeltetsjokolade, karamellsaus eller fruktpuré for å sette ulike smaker på den. Italienskmarengsfrosting er det jeg foretrekker å froste både kaker og cupcakes med
Du kan tilsettesmeltetsjokolade, karamellsaus eller fruktpuré for å sette ulike smaker på den. Italienskmarengsfrosting er det jeg foretrekker å froste både kaker og cupcakes med
Jentene hadde lyst på sjokoladekake, og da ble denne til. små marengs. Fyll og frosting er det samme som i DENNE oppskriften, jeg doblet bare mengden, og tilsattelitt champagne-essens og rosa Wilton gel farge
Ha sjokoladenoppi, og rør godt, tilsjokoladen er smeltet. Dette er for å unngå at bringebær- og sjokoladefyllet blander seg i den rosa frostingen som skal være utenpå
Ta sukker, smør, limeskall og biolai en kjele, varm opp til alt smøret har smeltet. Jeg valgte å pynte den med italienskmarengs som jeg fant oppskrift på , men jeg byttet ut litt av vannet, samt sitronsaften med limesaft
Dypp endene av marengsenismeltetsjokolade og dryss over strøssel. Marengs dyppet i rosa sjokolade. Mørk sjokoladekake med markjordbærfrosting dekket med rosa sjokoladeganache