Tilbehør Nypoteter kokt møre og deretter surret i en panne med smør, hakket hvitløk og soltørket tomat Brokkoli og kokte gulerøtter Agurksalat og rømme Eventuelt litt smeltet smør som saus
revet ost til topping, jeg brukte mozzarella og cheddar. Meksikansk gryte med kylling – gratinert med ost – 4 pers. Toppes med ost og stekes i ovnen på 200 C til osten er smeltet og gylden
Potetskiver 2 -3 store poteter 150 gram bacon i terninger en liten vårløk Revet cheddar og Mozarella ost Salt og pepper Litt olje Litt rømme. Legg potetskivene i formen og ha over salt og pepper Stek i ovnen i 15 minutter Mens potetene steker kan du steke bacon, finhakke vårløk og blande revet mozarella og cheddar ost. Strø over litt vårløk Ha så over revet ost Stekes i 5 minutter, eller til osten er smeltet. Relatert 2 -3 store poteter 150 gram bacon i terninger en liten vårløk Revet cheddar og Mozarella ost Salt og pepper Litt olje Litt rømme. Strø over litt vårløk Ha så over revet ost Stekes i 5 minutter, eller til osten er smeltet
Ha over osteskiver, og ønsket topping. Så i dag har jeg plukket tre retter, som kanskje ikke akkurat er oppskrifter, heller metoder for å trylle frem enkle middager til ekstra travle dager
Denne “ostesausen” er etter min mening sunnere enn vanlig smeltetost. En nydelig rett som passer til middag, kveldskos, tilbehør eller oppvarmet til lunch
Med havregryn til lunsj er jeg godt i gang, og jeg spiste en ganske så sunn middag også. I dag ble det hjemmelaget lompelasagne til middag, og det var helt perfekt