Inspirasjonen til denne vanvittig smakfulle og lettvinte fiskemiddagen fikk jeg av et bilde jeg så på Instagram som Smalhans, en restaurant i Oslo, hadde lagt ut
Jeg bakte torskefileten i ovnen sammen med en skvis sitron, litt salt pepper, smør, persille og vårløk og serverte smakfull ertepurè og sprøstekt bacon til
Det er enkel tilberedning og tidsbesparende. Den nøytrale torskefileten går godt sammen med det meste av tilbehør så jeg valgte å bruke pesto med en frisk smak av basilikum, toppe med salt bacon og bakes i ovnen med poteter og asparges
Enkel og god ovnsrett med masse gode grønnsaker og smakfull pesto. Torsk inneholder masse sunne næringstoffer og er spesielt rik på vitamin D, B12 og selen. 800 g torskefilet, uten skinn og bein. Stekes ytterligere i 15-20 minutter til torsken er gjennomstekt. 800 g torskefilet, uten skinn og bein
Dagens enkle middagstips med kvit fisk og smakfullt tilbehør. Som eg har nevnt tidligere er torsk og søtpotet en kombinasjon som virkelig er uslåelig god
Lag smakfulle biffmiddager med rene kjøttfileter, søtpotetchips og tzatziki, bruk sesongens grønnsaker og lag fristende fat med grønnsaker og dipp, lag fargerike smoothies eller hjemmelaget is med kesam/vaniljeyoghurt og bær - som sagt, fokuser på alt det digge du faktisk kan lage deg, og som du kan nyte med GOD samvittighet
Enkel og lage og meget smakfull. For meg har torsk alltid blitt servert med poteter,. 350 g torskefilet. Kutt ca 350 g torskefilet opp i to porsjonsbiter og legg i en ildfast form. Skjær to tynne skiver av 1/2 stk sitron og legg over torskestykkene. Kutt deretter 1/2 stk squash i tynne skiver og ha over torskebitene. 350 g torskefilet
Barnekassen er enkle, raske og smakfulle middager rettet mot oss travle barnefamilier. Ovnsbakt torsk med baconstekt rosenkål og rotmosBarnas Lasagne BologneseEnchiladas med kylling, guacamole og frisk salatHjertekaker med hollandaisesaus, råkost og blomkålHjemmelagede snitzler med potetmos og salat
Her kommer forslag til en enkel, smakfull og mettende salat som smaker godt i sommervarmen. Tørk godt av torsken med kjøkkenpapir og krydre den med salt og pepper