Gul smørkrem. Ha eggeplummene, søtning, vaniljepulver og fløte i en kjele. Om du velger å lage i muffinsformer eller i kakeform er opp til deg selv, men jeg syns muffins er greie
Når du er klar til å lage smørkrem. For bringebær smørkrem. I en stå mikser utstyrt med padle vedlegg slå smeltet smør og sakte legg melblandingen til smør, sukker til nettopp kombinert
En deilig søt smørkrem med smak av sjokolade og vanilje og med et lite hint av kaffe. En deilig sjokoladekrem med smak av kaffe og vanilje som kan trylle selv de kjedeligste kaker og cupcakes om til ren magi
Ønsker du å lage en ordentlig fin cupcake er det lurt å gå litt mer grundig til verks med en glasur av “smørkrem” eller “kremost” Her får du oppskriften på en rekke ulike glasurer til enhver smak
Pisk mykt smør og sukker tilsmørkrem. Vend dette inn i smørkremen. Bland i vaniljeekstrakttil slutt. Syltetøyet "Strawberry Champagne Jam" fra Stonewall Kitchen har herlig smak og egner seg veldig godt til å lage desserter og til å fylle kaker med
Miks mykt smør og sukker til en luftig smørkrem. Tilsettvaniljesaus og vaniljeekstrakt. Så her om dagen lagde jeg noe deilige L’Amour “cupcakes”, søte romantiske cupcakes med den vakre navnet til yogurten
Derfor passer sukrinmelis godt til kaker og desserter som ikkje trenger steiking, som søtning i glasur, smørkrem, kalde drikker, smoothier, rørte bær, i yoghurtblandinger, som dekorasjon/pynt på kaker
Jeg tenkte at det var greit å lage det både for å få en variasjon fra smørkrem, for de fleste frostinger er jo basert på smør og melis, og fordi angel feather icing holder seg bra i romtemperatur