Grønnsaker. Tilsett 1-2 ss smør i vannet når du damper grønnsakene, for å få smørdampedegrønnsaker. Stekt kålrabi, eller kålrotbiff er visstnok en rett fra krigens dager
Smør damping av grønnsaker. Det eneste man bør tenke på når man skal smørdampe grønnsaker, er å skjære grønnsakene man vil bruke i forholdsvis tynne biter/skiver og at man har de grønnsakene som trenger lengst tid for bli mør legges ført i pannen
Kål er supermat og er blant grønnsakene vi oftere bør ha på menyen. Foruten å ha kål i salater og supper, er det nydelig med smørdampet kål eller en god kålstuing
300 gram grønnsaker skrelles og kokes hver for seg. Denne retten fremstår rett og slett som en storslått symfoni med overraskende smaker, ulike teksturer, herlige nyanser og farger i skjønn forening
Grønnsaker. Tilsett 1-2 ss smør i vannet når du damper grønnsakene, for å få smørdampedegrønnsaker. Stekt kålrabi, eller kålrotbiff er visstnok en rett fra krigens dager
Denne ble servert med spareribs og smørdampede maiskorn. Denne coleslaw´en passer like godt til grillet kjøtt og kylling som til stekt fisk, men min favoritt er spareribs
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!