Småkakene er uten sukker og egg, og kan lages melkefri ved å bruke melkefrittsmør. Etter at melis og smør er blandet godt, tilsetter du siktet mel (hvetemel eller glutenfri melblanding, og mandelmel)
Tilsett beggeeggene og vanilje essens i smør og sukker miksen. Ha mykt romtemperert smør og sukker i en bolle og miks dette sammen med en håndmikser til det er kremete og litt fluffy
(bra om smøret er mykt). Ta fram egg, sukker og vanilje extract. Kjeksene er laget med veldig lite mel, men med masse sjokolade som bare smelter i munnen
Pisk smør og begge sorter sukker i en bolle. Oppskriften krever litt planlegging på grunn av at deigen må stå kaldt over noen timer, men man kan for eksempel røre sammen på morgenen og bake ut før/etter middag, eller man kan gjøre klart på kvelden og bake ut på morgenen dagen etter
#sjokoladechipcookies #fyltekjeks #turkjeks #godtno #godt. Du trenger 120 gram smør, romtemperert 2 egg 1 ts bakepulver 1 ts vanilje essens 130 gram sukker 250 gram hvetemel 175 gram sjokolade chips 1/4 ts salt om du bruker usaltet smør 150 gram nutella. Slik gjør du Sett ovnen på 170 grader Ha mykt romtemperert smør og sukker i en bolle og miks dette sammen med en håndmikser til det er kremete og litt fluffy Ha mel og bakepulver og eventuelt salt i en bolle og bland dette godt, sett til side Tilsett beggeeggene og vanilje essens i smør og sukker miksen miks godt med håndmikser til alt er blandet 1-2 minutter Ha oppi halvparten av melet og fold det inn i røren med en slikkepott tilsett resten av melet og sjokoladen og fold det inn til det er godt blandet Gjør klar et stekebrett kledd med bakepapir Ta en spiseskje deig i håndflaten og klapp denne flat med fingrene eller en skje
Så da var det vel på tide å få inn ett blogginnlegg i 2017. Så her kommer mitt første innlegg i 2017. Cookie`n Cream Chocolate Oreo Cake Roll with Nougat
25