Vi er riktig så fornøyde med å ha testet denne lille lekre desserten, selv om vi nok må innrømme at arbeidet med å lage disse små friterte små kakene ikke helt sto i stil til smaksopplevelsen
Fra I know how to cookJeg er ikke helt sikker på om jeg har smakt ostesuffle noen gang, men jeg har sett bilde på bilde med lekre suffleer, og det ser unektelig ustoppelig godt ut
Form små melonkuler med et ”pariserjern”. 6 små ildfaste porsjonsformer smøres grundig med smør - bruk fingrene. 2 små kurver bringebær i sesongen à 250g. 2 små kurver bringebær i sesongen 250g
juni 2013 i Hovedrett, Småretter, Tilbehør. Smør 4 små former og dryss litt parmesanost langs kanteneVarm opp melk på medium varmeSmelt smør i en kjele og tilsett hvetemel og rør godt sammenTilsett sennep, paprika, salt og muskat. 2013 i Hovedrett, Småretter, Tilbehør. 4 små former og dryss litt parmesanost langs kantene
Mor og barn er angrepet av noen iltre små ekle virus eller basiller. Smør små ildfaste porsjonsformer. Med halvparten av husstandens medlemmer i elendig form er behovet for trøstemat sterkt til stede
Smør små porsjonsformer eller en større suffléform. Tin dypfryst fugl. Skjær alt kjøtt av lår og skrog. Kjør fugle- og kalvekjøtt til en fin og jevn farse i en food processor
Form små melonkuler med et ”pariserjern”. 6 små ildfaste porsjonsformer smøres grundig med smør - bruk fingrene. eks honningmelon og/eller cantaloupe) 2 små kurver bringebær i sesongen à 250g 2 ss melis Mynteblader. eks honningmelon og/eller cantaloupe) 2 små kurver bringebær i sesongen 250g